Türkiye İşçi Emeklileri Cemiyeti Eskişehir Şubesi yöneticileri DSP Eskişehir Örgütünü ziyaret ederek taleplerini anlattı.

İşçi Emeklileri Cemiyeti Başkanı Arif Duru, işçi emeklilerin yıllardır çözülemeyen sorunlarına karşı taleplerini her platformda dile getirdikleri belirterek, “Siyasi parti yönetiilerini ziyaret ederek bu kez taleplerini içeren bir dosya veriyoruz. Bu taleplerimizi genel merkez yöneticilerine iletiniz ve mecliste bu taleplerimizi dile getiriniz” dedi.

Eski emekli yasalarını adeta aradıklarını vurgulayan Duru, her geçen gün emeklilerin durumları daha kötüye gittiğini ifade ederek genel merkez düzeyinde sorunlarımızı ve taleplerimizi yetkili bakan ve ilgili kuruluşlara ilettiklerini kaydetti.

DSP Eskişehir İl Başkanı Hüdaver Bekler, işçi emeklilerinin sorunlarını bildiklerini ve parti olarak her zaman işçi, memur, köylü ve emeklilerin yanında olduklarını ve haklarını savunduklarını söyledi. Bekler, cemiyet yöneticilerinin verdikleri talep dosyasını genel merkeze ileteceğini sözlerine ekledi.

                                                                                                                              

Editör: TE Bilişim