Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan yardımcısı Halil İbrahim Arslan, Eskişehir’in daha önce ülkemizde ilk 6. Sırada iken şimdi 26. Sıraya geldiğini belirterek böyle gitmesi halinde Eskişehir’in sonuncu olacağını söyledi.

Eskişehirspor’un daha önce ilk 5 de şampiyonluğa olan bir takım olduğunu hatırlatan Arslan, hem Eskişehirspor’un hem de Eskişehir’in küme düştüğünü belirterek, “Avrupa Şehri-Aşk’ı şehir diye tanıtılan şehrimiz yaşanmaz haldedir. Bütün şehirlerin çevre yolu şehirlerin dışından geçerken bizim çevre yolumuz halen aynı yerden geçmektedir. Çevre yolunda bir kaza olduğunda insanlar işine gidemiyor, işinden çıkanlar evine dönemiyor. Trafik kilitleniyor” dedi.

Porsuktan alınan çeşme sularının el yüz yıkamak dahi sakıncalı olduğunu öne süren SP Tepebaşı İlçe başkan yardımcısı Halil İbrahim Arslan şunları söyledi:

“Kütahya Azot Fabrikası zehirli attığını yıllar yılı hala Porsuğa vermektedir. Komşu şehirlerde çeşmelerden su içilebilirken bizim çeşmelere el değirmek sağlığa zarar vermektedir. Madem travma trafiği felç ediyor tramvayı çatraklarda ya alt geçit ya da üst geçit yaparak vatandaşa rahat bir nefes aldırın. Tramvayın trafiği felç etmesi yetmezmiş gibi bir de Şair Fuzuli, Sakar Caddesi başta olmak üzere yol kenarlarını paralı otopark yaparak vatandaşı ve trafiği bunaltıyorsunuz.

Eskişehir’imizi ve Eskişehirspor’umuzu kim, kimler düşürüyor? Seçip Ankara’ya gönderdiğimiz vekiller, şehrimizi emanet ettiğimiz belediyeler artık şehrimizin sorunlarını çözün.”

                                                                                                                                                              

Editör: TE Bilişim