Burhan Sakallı, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşan Sakallı, şehrin en temel sorunlarına değinerek, çözüm önerilerini anlatıyor.

Yeşiltepe Mahallesinde vatandaşlarla buluşan, sokak sokak gezerek vatandaşları dinleyen Sakallı, “Başta Yeşiltepe olmak üzere şehrimizin imar sorunu yaşayan tüm mahallelerindeki imar sorununu çözeceğiz” dedi.

KENT MERKEZİ HANGİ HİZMETİ ALIYORSA KENAR MAHALLE DE ALACAK

Mahalle ayrımı yapmaksızın şehrin her yerine hizmet götüreceğini söyleyen Sakallı, “Yeşiltepe, Sütlüce, Zincirlikuyu, Fevzi Çakmak demeksizin, nerede imar sorunu varsa mutlaka ama mutlaka çözeceğiz. İlk 6 ay plan düzeyinde, 6 aydan sonra da yapım aşamasına geçeceğiz. Bu şehirde hiçbir şekilde imar problemi bırakmayacağız. Şehir merkezindeki mahallelerde ne varsa, diğer tüm mahallelerimizde de o hizmetler olacak” dedi. 

“HEMŞERİLERİMİZİ DİNLEYECEĞİZ, ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ”

Sakallı, sorunların ortak akılla çözeceğinin altını çizerek şunları söyledi: “Şehirde, halkını dinlemeyen, ortak aklı önemsemeyen, çözüm odaklı olmayan bir yönetim anlayışı var. Yeşiltepe buna bir örnek. Mahalle halkını kırmızı salona davet ettiler. Güya vatandaş dinlenecekti. Hemşerilerimizin orada, neredeyse dayak yemedikleri kaldı. Daha önce ‘gidin çadırlarınızda yaşayın’ demişlerdi, sonra ‘orası varoş mahalle’ dediler. Şimdi de ‘gidin çöküntü mahallenizde yaşamaya devam edin’ denildi. Bir belediye başkanı, kendisinin geliştirmekle mükellef olduğu mahalle için böyle bir şey söyleyemez. Biz, şehrimizdeki tüm sorunları, ortak akıl ile çözeceğiz.”

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN HER YOLU DENEYECEĞİZ

Sorunların çözümü noktasında her kapıyı çalacaklarını ifade eden Sakallı, “Sorunumuzu ilçede kaymakam ile çözebiliyorsak kaymakam ile, çözemiyorsak Valilik ile, o da olmuyorsa bakanlıklarımız ile, o da olmuyorsa Sayın Cumhurbaşkanımız ile çözeceğiz. Memleketin, şehrin, ilçenin, mahallenin tüm sorunları için çaba sarf edeceğiz. Amacımız, şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmek, sorun çözmek ise; bunu başarmak için her yolu deneyeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim