AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan yönetim kurulu ile beraber basının karşısına çıktı. Bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Çalışkan yerel seçimler ve hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Çalışkan, “2019 yılında AK Belediyeciliği şehrimize kazandıracağız” dedi. Gündemi takip eden değil gündem yaratan bir yönetime sahip olduklarını aktaran Başkan Çalışkan, “Bu şehre ilişkin daha iyisin yapılabileceğine inanıyoruz. Projelerle karşınıza çıkacağız. Eskişehir’de kararlı dik hedefine yürüyen bir kadrolarla yürüyoruz. Daha fazla geniş kitleye ulaşmak için bu kadroyu oluşturduk. Hepimiz şehrimize ilişkin kafa yoruyoruz. Daha iyisini, daha çabuk sonuç alacağımızı halkımızın karşısına daha iyi projelerle geleceğimizi biliyoruz. Gecemize gündüzümüze katarak çalışacağız. Gündemi takip eden değil gündem oluşturan bir anlayış içinde olacağız. STK’lar ile iç içe olarak göreceksiniz. Her sorunu çözen bir anlayış içerisinde göreceksiniz.   Biz çıtayı büyüterek hedeflerimize yürüyeceğiz” diye konuştu.  

Eskişehirspor için  yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Çalışkan, sonuç almaya çalıştıklarını aktardı.  Başkan Çalışkan son olarak ise, “Ekonomik bir saldırı altıdayız. 15 Temmuz’da diz çöktüremeyenler ekonomik olarak da bizi diz çöktüremez” dedi. Daha sonra yönetim kurulu kendilerini tanıttı.

Editör: TE Bilişim