Eskişehir’in arka arkaya verdiği şehitler Melih Özcan ve Mehmet Arıyeşil, İzmir’deki Eskişehirliler tarafından da saygıyla anıldı. İzmir'de bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, dün akşam İzmir’de yaşayan Eskişehirliler’in kurduğu sivil toplum örgütleri Eskişehirliler Derneği'ni (ESDER) ve Anadolu Kültürünü Sevenler Vakfı’nı (AKSEV) ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında dernek ve vakıf üyesi Eskişehirliler önceki gün toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan ile dün toprağa verilen Jandarma Uzman Çavuş  Mehmet Arıyeşil için saygı duruşunda bulundular.
 
 
 
Eskişehir’in arka arkaya verdiği şehitler Melih Özcan ve Mehmet Arıyeşil, İzmir’deki Eskişehirliler tarafından da saygıyla anıldı. İzmir'de bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İzmir’de yaşayan Eskişehirliler’in kurduğu sivil toplum örgütleri Eskişehirliler Derneği'ni (ESDER) ve Anadolu Kültürünü Sevenler Vakfı’nı (AKSEV) ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında dernek ve vakıf üyesi Eskişehirliler önceki gün toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan ile dün toprağa verilen Jandarma Uzman Çavuş  Mehmet Arıyeşil için saygı duruşunda bulundular.
 
ESDER Başkanı Bülent Akböre “İzmir’deki Eskişehirliler olarak kalbimiz bugün Eskişehir ve Eskişehirlilerle. Hemşehrilerimizin acısını paylaşıyoruz” dedi.
 
AKSEV Başkanı  Mehmet Çetin de “İzmir’deki tüm Eskişehirliler adına iki şehidimizin kederli ailelerine, Eskişehirimize ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.
 
CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer de Eskişehir’in acısının İzmir’de de paylaşıldığını görmekten çok duygulandığını belirterek, “Böyle günler ulusça birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşabileceğimiz zor zamanlar. Burada katıldığım panel ve diğer toplantıların tümüne şehitlerimizi anarak başladık. İzmirlilerin ve İzmir’deki Eskişehirli hemşehrilerimizin bu büyük kederler karşısında gösterdiği bu yüce dayanışmaya hem kendi adıma hem de tüm Eskişehirlilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Eskişehir Milletvekili Çakırözer’in konuşmacı olarak katıldığı Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Türkiye’nin Dış Politikası" konulu panelin başlangıcında da yine tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu.
 
 
Editör: TE Bilişim