MHP Eskişehir STK'lardan Sorumlu İl Başkanlığı Danışmanı Hasan Kuzu, "Esnafımızı ayakta tutmalıyız"diyerek şunları söyledi; "Umutla ve heyecanla beklediğimiz okulların açılması ile birlikte 20 aydır işsiz olan kantinci ,kırtasiye ve okul gereçleri esnafı arkadaşlarımız bütün hijyen tedbirlerini alarak yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza hizmet vermeye başladılar.

Yine 20 aydır ayakta kalmaya çalışan esnafımız ise zincir marketlere rağmen bir nebze de olsa yeni eğitim sezonuna başladılar.

Büyük market zincirleri yerine mahalledeki esnafımız desteklenerek onların vermiş olduğu mücadeleye destek olmalıyız. Önümüzdeki günlerde AHİLİK HAFTASI ile birlikte haydi yerel esnafla el ele birlikte güçlenelim.

Yaklaşık 2 senedir okul alışverişi ve sezonu olmadığı için büyük sıkıntılar yaşayan tuhafiye ve okul ürünleri satan esnafımız ise yine ulusal mağazalar ve AVM'lere rağmen sezonlarına başladılar.

Saydığım bu esnaf gruplarında binlerce kişi evine ekmek götürmekte... Biz ESKİŞEHİR halkı olarak mahallemizin ve şehrimizin esnafına sahip çıkarak onlara destek olmak zorundayız."

Editör: TE Bilişim