AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, www.esgazete.com haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yıldırım’ı ziyaret etti. Doğan, ziyaretinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Doğan ziyarette üzerine basa basa hukuksuz yere alındığını iddia ettiği asfalt paralarının vatandaşa iade edileceğini kaydetti. “İçin rahat olsun Odunpazarı” diyerek sözlerini sürdüren Doğan, “Hamamyolu’na yapılan köprü yerine bu kentin öncelikleri vardı. Tretuvar asfaltı olmayan mahalleler var. Hukuksuz bir şekilde alınan asfalt paralarını geri vereceğiz. Vatandaşın mağduriyeti giderilecek. İçin rahat olsun Odunpazarı çok daha iyi bir Odunpazarı göreceğiz. Eskişehirlinin istediği projeler üreteceğiz. Milletin hakkını, hukukunu belli bir yere odaklamayacağız.”dedi.

 

Sultandere’de kendisinin girişimi ile taş döşenmesini sağlaması üzerine devletin kaynakları ile seçim çalışması yapıldığı eleştirilerine açıklık getiren Doğan, “Yıllardır çamurdan tozdan geçilmeyen  sokaklar var. Bu durumlar için iç İşleri Bakanlığının bir fonu var. Girişimlerimiz üzerine bu fon karşılığında mahallelerimizin çamurdan kurtulması adına taş döşemeye başladı. 9 Mahalleye daha taş döşenecek. Bende bizzat yer almaya gayret gösteriyorum. Bu çalışmayı bile kendileri yapıyormuş algısı oluşturuyorlarmış. AK Parti yatırımlarını yıllardır sahiplendiler. Belediye desteği ile yıllardır CHP propagandası yaptılar. Vatandaşa eşit hizmet yapılmadı. Farkı, vizyonu, değişimi herkes görecek. Çözümsüzlük kavga ortamı beceriksizlik var.

NİYE BUGÜNE KADAR HİÇBİR ŞEY YAPMADI

Gündoğdu’nun afet riskli alan ilan edilmesi hakkında konuşan Doğan, şunları söyledi: “Başkan Kazım Kurt, ‘Hükümet engelliyor, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu konuda yetki vermiyor’ diyor ben özellikle görüştüğümde bu konu ile ilgili bir yazı alınmadığını ve yetki alınmadığı ifade edildi. Sonra döndü ‘Hükümet engelliyor, TOKİ bizi mağdur ediyor’ dedi. Niye bugüne kadar hiçbir şey yapmadı da seçime bir ay kala bunları yapacağını söylüyor, bunları yapamaz çünkü yapacak vizyonu yok. Kat problemi olan tüm mahallelerimizde planlarımız hazır kat artırımı yaptıracağız, dönüşümü gerçekleştireceğiz, asfalt katkı payı almayacağız, alınanları iade edeceğiz. Verilen kaynakları hakkaniyetli kullanacağız. Geldiğimizde farkı herkes hissedecek.”

5 YILDA HERKES GÖRDÜ

“Odunpazarı’nın tüm mahallerindeki sorunları tek tek biliyor ve çözümünü de biliyoruz” diye konuşan Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “5 yıldır neden yapmıyor Kazım Kurt, ‘AK Parti engelliyor’ diyor eğer engelliyorsa bundan sonra da engelleyecektir. Bu işi yapmak istememektir, Kurt, iyi bir siyasetçi olabilir ancak başkanlığı döneminde kötü ve beceriksizliklerle dolu bir 5 yıl geçirdik, bunu herkes biliyor.

ESGAZETE FARKI

www.esgazete.com haber sitesini ziyaret etmenin kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu ifade eden Başkan Adayı Volkan Doğan, “Sizin objektif haberciliğinizi biliyoruz, 6 yıl önce bu şehirde tarafsız ve ilkeli internet gazeteciliğini başlattınız, her kesimden haberi girebilen nadir internet sitelerinden birisiniz, bu anlamda bizim de sesimize yer vereceğinizden eminim” şeklinde konuştu. Esgazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yıldırım da ziyareti için Volkan Doğan’a teşekkür ederek, “Haberi en hızlı şekilde okurlarımızla paylaşıyoruz, objektif ve tüm taraflara eşit habercilik anlayışımız ile internet gazeteciliğinin Eskişehir’de gelişmesine katkımız olduysa ne mutlu” dedi.

Editör: TE Bilişim