Burhan Sakallı, Yıldıztepe Mahallesinde saldırıya uğrayan Volkan Doğan’ın seçim ofisinde vatandaşlara seslendi, demokrasi ve birlik mesajı verdi.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın, saldırıya uğrayan seçim ofisine giden ve burada vatandaşlarla buluşan Burhan Sakallı, “Demokrasi dediğimiz şey, farklılıkları bir tehdit olarak gören değil, aksine bu farklılıkları bir fırsat ve zenginlik olarak gören sistemin adıdır. Biz demokrasiye inanıyorsak, Yıldıztepe’de, Göztepe’de, Büyükdere’de; bu şehrin her yerinde bütün partilerin seçim ofisleri barış içinde, komşuluk içinde bir arada olmaya devam edecekler. Yapılan yanlıştır ve umut ediyoruz bu yapılan ilk ve son yanlış olur” diye konuştu.

YILMADAN ÇALIŞMAK, YORULMADAN ESKİŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Eskişehir için çok çalışacaklarını vurgulayan Sakallı, “Tek bir şeye ihtiyacımız var, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, çalışmak, çalışmak, çalışmak... Yılmadan çalışmak, yorulmadan çalışmak, bıkmadan çalışmak, Yıldıztepe için, Odunpazarı için, Eskişehir için, 12 ilçemiz için, ülkemiz için hep birlikte çalışacağız, birbirimizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

“BİZE OY VERENLER KADAR, VERMEYENLERİN DE BELEDİYE BAŞKANIYIZ”

Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şehrin uzak- yakın tüm mahallelerinde bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Eskişehir olacağız. Biz, bize oy verenler kadar, vermeyenlerin de belediye başkanıyız. Biz, bizi sevenler kadar sevmeyenlerin de belediye başkanıyız. Olduk, oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Şimdi yapmamız gereken, kimseyi kırmadan dökmeden, kimseyi bu çağrının dışında tutmadan, 31 Mart akşamına kadar geçmedik sokak, çalmadık kapı, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmayacağız. İçimizden bir kişi bile olmaz ise, biz eksiğiz demektir. Eksik olmamak için, tamamlanmak için son bir hemşerimize bile ihtiyacımız var. Göreceksiniz biz bu seçimi Odunpazarında, Tepebaşında ve Büyükşehirde kazanacağız.”

Editör: TE Bilişim