Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ülkenin günlerdir mücadele ettiği orman yangınları ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamalarda orman yangınlarından fayda bekleyenlere zavallı ve düşük diye hitap eden MHP’li Sazak, “yangın elbet söndürülecek, yeni fidanlar misliyle dikilecek, sebep olan adi hainlerin fitil fitil burnundan getirilecek, bilahare ihmali olanlardan elbette hesap sorulacaktır” dedi

Milletvekili Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Milli birlik ve seferberlik içinde olman gereken bugünlerde; orman yangınları ile ekonomik sıkıntılar seni söylemde üzerken, yangına müdahaledeki yetersizlik tevatürlerini yöneticilerin başarısızlığına yormak içten içe seni mutlu ediyorsa insanlığını ve imanını kontrol et! Milletin, devletin sıkıntıdayken olabilecek olumsuzluklar sana yarıyorsa, fayda sağlayacağından ümit ediyorsan, medet bekliyorsan zavallısın, düşüksün. Yangın elbet söndürülecek, yeni fidanlar misliyle dikilecek, sebep olan adi hainlerin fitil fitil burnundan getirilecek, bilahare ihmali olanlardan elbette hesap sorulacaktır. Sürü psikolojisine uyan henüz kararmamış kalplerle, kiraya henüz verilmemiş araftaki akıllara toparlanıp kendilerine gelmeleri için halisane bir uyarıdır.”

Editör: TE Bilişim