Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Şaban Bozbal, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Vatanımızın birliği ve bütünlüğü, vatandaşlarımızın güvenliği için fedakarca görevini yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve Emniyet güçlerimiz milletimizin gönlünde her zaman saygıdeğer bir yere sahiptir" diyen Bozbal mesajında şunları söyledi:

“Gerçek bir millet olabilmemizin ancak uğruna korkusuzca adanacak canlar varsa mümkündür. Bu uğurda en ön safta yer alan, tüm gazilerimiz, bize şunu iyice öğretmişlerdir ki, söz konusu olan Türkiye Cumhuriyeti, vatanın namusu ve geleceğiyse bu topraklarda yaşayan herkes, dini, dili, etnik kökeni ne olursa olsun birlik olmayı, kardeş olmayı başarmış ve ülkesi için canını hiçe saymıştır.

Elbette ki, bu uğurda hayatını ortaya koyan, yaralanan, sakatlanan tüm Gazilerimize sonsuz bir minnet duyuyoruz. Ancak sadece onlara minnet duyarak, gazilerimize olan borcumuzu ödemimiz mümkün değil. Bugün onlara sunulan imkanlar, onlar için sağlanan sosyal haklar asla yeterli değildir. Gazilerimizin hem ekonomik, hem sosyal şartlarının bugünkü halinden çok daha iyi duruma gelmesi, Gazilerimizin ve yakınlarının yaşadığı problemlerin çözülmesi şart olmuştur.

Bu düşüncelerle, Vatan toprağı uğruna canını hiçe saymış Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimizle birlikte, tüm şehitlerimizi, bu özel günde rahmetle ve özlemle anıyor, terör saldırılarında yaralanan ve gazi unvanı alan tüm asker ve polislerimiz başta olmak üzere, yaşayan tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum."

Editör: TE Bilişim