Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Köse düzenlediği basın toplantısında en önemli gündemin toplumun içinde bulunduğu bunalım olduğunu vurgulayarak bunalım ve çöküntünün ortasında gençliğin durduğunu söyledi.

Alkol, tütün ve uyuşturucu kullanımındaki artışa dikkat çeken SP İl Gençlik Kolları Başkanı  Köse, “Okuyup ilim irfan sahibi olsun diye okula gönderdiğimiz öğrencilerimizin yüzde 45’i sigara, yüzde 32’si alkol ve yüzde 9’u uyuşturucu kullanıyor. Tiner koklama yaşı 11’lere düştü. Düşünün, ilkokula gönderdiğiniz evladınız veya bir arkadaşı tiner kokluyor. Evinizde rahat oturabilir misiniz” diye sordu?

Gençlerin yaşadığı bu sosyal çöküşün ancak ahlak ve maneviyat ile söndürülebileceğini öne süren SP İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Köse, “ Yani çare ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyen Milli Görüş’tür. Aksi halde artık kendisine bile hayrı kalmamış Batı’dan bize hayır gelmez. Öte yandan bu gidişata dur diyecek mekanizma, yani devlet konuyu görmezden gelmeye devam ediyor. Devleti yöneten iktidar kendi iktidarını ‘Milli İrade’ bahanesi sürdürme gayretinde, muhalefet ise ‘Onlar gitsin biz gelelim’ derdine düşmüş, yani etrafındaki yangını gören yok” diye konuştu.

Köse, yandaş-kandaş demeden tüm vatandaşlarım meseleye samimiyetle yaklaşması, kendi aleyhlerine olsa bile bu ateşe su dökmesini istedi.

 

 

Editör: TE Bilişim