Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları başkanlığı kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kongrede konuşan  CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Odunpazarı İlçesi’nin 5’inci olağan ilçe gençlik kongresini gerçekleştirdiklerini belirterek, uzun bir zamandır gençlerle ilgili kongrelerin çoğunun az katılımla gerçekleştiğini kaydetti.

Bu kez daha kalabalık bir grupla bu kongreyi gerçekleştirdiklerini dile getiren Adar, “Dileğimiz bu salonların dolup taşması, dileğimiz bu salonda dolup taşan gençlerle gelecekteki CHP iktidarını kurmaya yönelik bir çalışmalara hız verebilmektir. Tabi ki bunun olabilmesi özgür düşünen, özgür hareket edebilen ve korkusuzca, cesaretle hareket edebilen genç kardeşlerimizi sayısının artmasına bağlıdır” dedi.

Gençlik itiraz eder                                                              

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, “Yeni dönemde daha da genç diyerek, daha da büyüyerek parti gençlik kademesini oluşturmak hepimizin temel hedefi olmalı. Her ne kadar salonlara gelmiş isek de salonları doldurmamız lazım. Salonları taşırmamız gerektiğini hepimiz görmeliyiz. Gençlik bazı konularda zapt edilemez. Gençlik itiraz eder. Gençlik muhalefet eder. Gençlik dinamizmini bir şekilde koyar ve de koymalıdır” ifadelerini kullandı.

Ümit sizde

Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de gençlikten umudun büyük olduğunu kaydederek, “Atatürk’ün de dediği gibi bütün ümit gençliktedir. Geleceğimizi kuracak olan sizlersiniz. O nedenle gençliğin örgütlenmesi, özellikle de siyasi partilerde örgütlenmesi son derede önemlidir” diye konuştu. 

Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Oğuzhan Demir, de destek veren, kongrede kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim