71 Evler Mahallesi halkı, Başkan Adayı Karabacak’a mahallenin çoğu hizmetten mahrum ve geri kaldığını söyledi. “Geri kalmışlık hiçbir mahallenin kaderi olamaz” diyen Karabacak, bu çifte standarta son vereceklerinin altını çizdi.
İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Odunpazarı’nı karış karış gezmeye devam ediyor. Karabacak ve ekibinin yolu bu defa 71 Evler Mahallesi’ne düştü. Mahalledeki işyerlerine uğrayarak esnafa hayırlı ve bol kazanç dileyen Karabacak daha sonra seçmenle kahvehane toplantısında bir araya geldi. Ulaşım, alt yapı, üst yapı, temizlik konusunda yaşadıkları sıkıntıları anlatan, mahallenin çoğu hizmetten mahrum kaldığını söyleyen vatandaşlar, “Geri kalmışlık bizim kaderimiz. İş yok, insanca yaşayacağımız ortam yok, ilgilenen yok” dedi. Başkan Adayı Salih Karabacak ise geri kalmışlığın hiçbir mahallenin kaderi olamayacağının altını çizdi. Karabacak şöyle devam etti:
Her Mahallemiz Yaşanır Olacak

“Odunpazarı’nın 85 mahallesi, her mahallenin farklı sorunları var. Ancak asla kabul etmeyeceğimiz sorunların başında çifte standart geliyor. Bizim dönemimizde bu çifte standarta son verilecek, bütün mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri alacak. Bu hizmetler yalnızca klasik belediyecilik hizmetleri olmayacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim, sosyal ve kültürel yaşamlarına, yaşlılarımızın ikinci baharlarını huzur içinde geçirmelerine, işsizlerimizin iş imkanına sahip olmalarını sağlayacak projelerimizle mahallerimiz yaşanır hale gelecek.”

Editör: TE Bilişim