AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Musaab Tayyip Altınkaynak tarafından organize edilen toplantıya katıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

DOĞU AKDENİZ VE ULUSLARARASI SİYASET KONUŞULDU

Gençlerle sohbet eden Prof. Günay “Öncelikle tam pandemi öncesi atanan il gençlik kollarımıza başarılar diliyorum, ilk defa bir araya gelme fırsatını bulduk. Hepsi ile tek tek tanıştık. Pandemi dönemi Kurallarına uyarak sohbet ettik, bu nedenle küçük gruplar halinde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin merak ettiği konuları konuştuk. Doğal olarak en önemli konumuz Doğu Akdeniz ve uluslararası siyaset oldu. Türkiye’nin jeo-stratejik ve jeo-politik konumu ve son gelişmeleri değerlendirdik. Gençlerimizle yurt dışından Türkiye’ye bakış açısını Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantılardan örnekler vererek anlattım.”

SORGULAYIN, ARAŞTIRIN, ÇOK YÖNLÜ DÜŞÜNÜN

Gençlere tecrübelerini aktaran Prof. Dr. Günay, “Kendilerinden çok sorgulamalarını, araştırmalarını, yenilikçi olmalarını, çok yönlü düşünmelerini rica ettim. Yeni bir dünya düzenine doğru ilerlerken gençlerimizin kendilerini yetiştirmeleri ve hazırlamaları çok önemli.  Kendilerini yetiştirmeleri konusunda tavsiyelerim oldu. Biz gençlerimize güveniyoruz, bayrağı onlara teslim edeceğiz. Gençlerimiz hem bu günümüz hem de geleceğimiz.” Şekline açıklamada bulundu.

Editör: TE Bilişim