AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Dış İlçelerden Sorumlu Koordinatör Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, yerel seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor.

Prof. Dr. Günay dış ilçelerde başlayan mahalle mitinglerinin katılıyor.  Cumhur İttifakı olarak önce Çifteler Çiftçi Mahallesi ve Seyitgazi Karaören’ de mitinglere katıldı. Çifteler’ de Cumhur İttifakının Çifteler Belediye Başkan adayı Kadir Bıyık ilk mahalle mitingini Prof. Dr. Günay ile başlattı. Çiftçi Mahallesi’ nde başlayan mitingde Günay, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlarımızın bu ülke için attıkları adımların gerisini bizler getireceğiz” dedi. Prof. Dr. Günay, ‘’Ne diyoruz? Beka için Milli Karar Cumhur için İstikrar. Belediye işi gönül işidir. Biz adayımıza güveniyoruz. Kendisinin arkasındayız. Buraya gelen, desteğini bizlere gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Mitinge AK Parti ve MHP İl Başkanları da katılım sağladılar.

Gece yarısı soğukta sıcak gönüller

Prof. Dr. Günay, Çifteler Mitingi sonrası Seyitgazi’ de Karaörenliler ile buluştu. Geç saatte alana ulaşan Prof. Dr. Günay ‘’Gecenin bu saatinde ve soğuk havaya rağmen bekleyen gönülleri sıcak Karaörenlilere teşekkür ediyorum.  Seyitgazi’nin gerçek Başkanı Hasan Kalın’ın yanındayız. İnşallah kutlama için de Karaörene geleceğiz” diye konuştu.  Gençlerin daveti üzerine TANAP projesi kapsamında onarılan Köy Odasına geçildi, özellikle gençlerle sohbet edildi, gençlerin isteklerini İl Başkanı not aldılar. Karaören sonrası saatler geceyarısını gösterirken Kırka Seçim Koordinasyon Merkezine uğrayan Günay ve misafirler Seyitgazi’nin Kırka ile güzel olduğunu ve desteklerinin kıymetini bildiğini, fitne çıkarmaya çalışanlara prim verilmediğini söyledi.

 İnönü Dereyalak başkanıyla birlikte

Bir gün sonra İnönü Dereyalak Mahalle Mitingine İl Başkanı Zihni Çalışkan ile katılan Prof Günay, soğuğa rağmen yaşanan heyecan ve coşku için teşekkür etti. İnönü Belediye Başkan Adayı Kadir Bozkurt’un yanında olduklarını belirtti, her köye ulaşan hizmetleri için Başkana ve Cumhur İttifakı’na destekleri için teşekkür etti. Dereyalak Kahvesinde hemşerileriyle sohbet ettikten sonra hanımların toplandığı kahvede kadınların isteklerini dinledi. Yazın yapılan mercimek festivalinde görüşmek dileğiyle ayrıldı.

Editör: TE Bilişim