AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, mart ayında yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını duyurdu.

ODUNPAZARI VE İNÖNÜ İLE BAŞLADI

Prof. Dr. Emine Nur Günay, öncelikle Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ı çalışma ofisinde ziyaret etti. Seçim çalışmaları ile ilgili toplantıya katılan Prof. Dr. Günay, toplantı sonrasında ‘’ Odunpazarı Cumhur İttifakı adayımız Sn. Volkan Doğan, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Sn. Mustafa Komar, yardımcısı ve seçim ekibi ile bir araya geldik. Sayın Nabi Avcı’nın selamlarını ilettim. Seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Adayımız Sayın Volkan Doğan’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu. İnönü’de ise Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı Kadir Bozkurt’u ziyaret eden Prof. Dr. Günay, ‘’İnönü Belediye Başkanımız ve adayımız Sayın Kadir Bozkurt’u tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

ZATEN HEP SAHADAYDIK

Prof. Dr. Günay ‘’Sahaya inmek terimini ben kullanmak istemiyorum. Çünkü bizler zaten hep sahadaydık. Daha doğrusu halkımızla, hemşerilerimizle hep beraber oluyoruz.  AK Parti anlayışında seçim zamanı kampanya vardır ama siyasetçiler hep halkın içindedir. Kısacası yalnızca seçimlerde sahaya inmiyoruz. Milletimiz de bunu çok iyi biliyor. Eskişehir’i ilçe ilçe, köy köy gezmeye yönelik çalışmalarımızı önceden başladık ve kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu programlarımız hep devam ediyordu. Markalaşmaya, katma değeri yüksek üretime yönelik projelerimiz de aynı şekilde devam ediyor. Sosyal politikalar ile alakalı projelerimiz için de sık sık ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, toplantılar yapıyor, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdi de başkan adaylarımızla programlarımıza devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam. ‘’ şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: TE Bilişim