AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkanın’ da katılımıyla İstanbul’da Eskişehirli Sivil Toplum Kuruluşları ve Eskişehirliler ile bir araya geldi.

Ana teması 23 Haziran günü gerçekleşecek olan İstanbul Belediye Seçimleri olan buluşmada birçok önemli konuya değinildi.

“Daha güzel bir İstanbul, daha güzel bir Türkiye ve istikrarlı bir ülke hedefliyoruz”  sözleri ile konuşmasına başlayan Prof. Dr. Emine Nur Günay, İstanbul Belediye Seçimleri konusunda düşüncelerini şöyle belirterek, “24 Haziran sabahına nasıl uyanmak istiyorsunuz? Yavrularımızı nasıl bir ortamda büyütmek istiyoruz? Tüm bunları düşünerek en güzel kararı vereceğinize güveniyoruz.

Eskişehirli Olmanın Gururunu Hep Birlikte Yaşayacağız

Eskişehirliler olarak İstanbul’da ve Ankara’da sesimizi daha iyi nasıl duyurabiliriz? Sesimizi, hemşehrilerimize daha fazla nasıl duyurabiliriz? Eskişehirliler olarak ne tür faaliyetlerde bulunabiliriz? Tüm bunları planlı ve programlı etkinlikler haline getirelim. Buraya zamanınızı ayırıp geldiğiniz için hepinize can-ı gönülden çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 Tüm Eskişehirlilere teşekkürlerini eden Günay, “Ben buradayım. Ankara ve Eskişehir’de neler gerçekleştirebiliriz? Yalnız İstanbul değil, Eskişehir için de neler yapabiliriz hep beraber karar vereceğiz. Çok daha aktif bir şekilde Eskişehirli olmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız”  dedi.

Prof. Dr. Nabi Avcı da AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın katkılarından bahsederken, “Başbakan olarak da Eskişehir’e yapılan yatırımlar konusunda, Binali Bey’in her zaman öncelikli bir tavrı olmuştur. Eskişehir’e, bugünlerde moda olan bir deyim var, pozitif ayrımcılık yapmak konusunda nasıl gayret ettiğine bizzat şahit oldum” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim