AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çizmelioğlu, Milli ve manevi duyguların pekiştiği, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi güzel yarışların olduğu bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin sevincini yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Hak yolunda teslimiyet ve fedakarlığın bir nişanesi olan Kurban Bayramı, kültür ve geleneklerimiz ile birlikte dini değerlerimizin bizlere yüklediği sorumluluktur.

Bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygı gibi duygularının yaşanabilmesine vesile olmasıdır. Bu bayram, yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle her zaman alışık olduğumuz kucaklaşmalarla gerçekleşmese de gönüllerin bir arada olduğu güzelliklere kavuşmamıza vesile olmasını diliyorum.

Pandemi süreci tamamlandığında sevgiyle yeniden kucaklaşacağız. Türk milleti her türlü şartta bir ve beraberdir. Pandemi sürecini de bu birlik ve beraberlik duygusuyla aşacağız.' dedi.

İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu tedbirlere dikkat edilmesini belirterek şöyle devam etti:

'Bu süreçte bir çok fedakarlık yaptık. Devletimizin tedbirleri kapsamında bir çok alışkanlığımızdan vaz geçtik. İnşallah bu fedakarlıklarımız meyvesini verecek ve bu süreçten bir an önce kurtulacağız. Bu süreç içerisinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramımızda da tedbirlere dikkat etmeliyiz. O yüzden bu yıl bayramlarda kucaklaşmayı erteleyeceğiz. İnşallah bu sürecin sonunda özlediğimiz bayramlarımıza kavuşacağız. Devletimizin gücü, milletimizin inancıyla bu sürecin üstesinden geleceğiz.

İdrak edeceğimiz bu bayramın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”

Editör: TE Bilişim