CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 23 Haziran seçimleri için İstanbul’da; en fazla Eskişehirlinin bir arada olduğu Kartal’da mesaisine başladı. Kartal Esentepe’deki Eskişehirlilerle bir araya gelen Çakırözer, “Çok büyük bir mağduriyet varı. Hangi görüşten, hangi partiden olursak olalım, haksızlık karşısında susmamalıyız. Bu haksızlığı düzeltecek olan millet iradesidir” dedi.

Çakırözer, 23 Haziran İstanbul seçimleri için çalışmasına başladı. Çakırözer bu kapsamda, Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ile birlikte, kentte Eskişehirlilerin yoğun olarak yaşadığı Kartal’da düzenlenen iftara katıldı, Eskişehirlilerle bir araya geldi. Temaslarda Çakırözer’e CHP Karaman milletvekili İsmail Atakan Ünver de eşlik etti. Çakırözer, önce Kartal Belediyesi’nin Yalı Mahallesi’nde düzenlediği iftara katıldı. İstanbulluların yaklaşan Ramazan bayramlarını kutladı. Çakırözer daha sonra, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile birlikte Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne gitti. Çakırözer, Şanlı, Ünver ve Yüksel Eskişehirlilerle gecenin geç saatlerine kadar 31 Mart seçimlerinin iptal edilmesini ve 23 Haziran seçimlerini değerlendirdi. 

TÜRKİYE HAKSIZLIĞIN GİDERİLMESİNİ BEKLİYOR                                                                       

Çakırözer, “Ortada çok büyük bir haksızlık var, çok büyük bir mağduriyet var. Bunu herkes biliyor. İnanıyorum ki sadece Eskişehirliler değil, tüm Türkiye bir haksızlığın giderilmesini bekliyor. Hangi görüşten, hangi partiden olursak olalım, haksızlık karşısında susmamalıyız. İmamoğlu’nun yaşardığı mağduriyet sadece İmamoğlu’nu değil; her İstanbulluyu, her Kartallıyı, Kartal’da yaşayan her Eskişehirliyi etkiliyor. Bu haksızlığı düzeltecek olan millet iradesidir. Haksızlığın düzeltileceği 23 Haziran’da millet iradesinin üzerinde hiçbir güç olamayacak” dedi. Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da haksızlık karşısında tüm Eskişehirlilerin İmamoğlu’na sahip çıkmasını istedi.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ise, “İstanbul seçmenini milyonlarca oyu çöpe atılmak istendi. Büyük bir haksızlık yapıldı. Büyük bir haksızlık yapıldı, ancak milletin iradesi yok olmadı. Bunu İstanbulluların vicdanına bırakıyoruz. İstanbulluların bir kez daha en doğru kararı vereceğini biliyoruz” diye konuştu. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise, Ekrem İmamoğlu ile birlikte sadece 18 günde neleri başardıklarını aktardı, su kullanımımda, ulaşımda yıllardır yapılmayan indirimin bu 18 günde yapılabildiğini belirtti. Yüksel, “Yaptıklarının, yapacaklarının garantisi, teminatı olduğunu” dile getirdi.

Editör: TE Bilişim