Saadet Partisi’nin Pazar toplantısında konuşan SP’nin Odunpazarı Belediye Başkan adayı İbrahim Haydar Büyükeren, Odunpazarı Belediyesi’ni feth edilmesi gereken bir kale değil, insana, hayvana ve doğaya hizmet edilebilecek bir yer olarak gördüklerini söyledi.

SP olarak tüm ülke sathında hiçbir ittifak içinde yer almadan seçimlere kendi adayları ile katılacağını ifade eden SP Odunpazarı Belediye Başkan adayı İbrahim Haydar Büyükeren, “Biz her zaman yapılacak olan işlerde önceliğin işi ehline vermek olduğuna inanır, particilik yapmaz bize oy versin vermesin bütün halkımızın refahını, huzurunu ve hakkını üstün tutarız. Daha güzel bir ve yaşanılası bir Odunpazarı için hedefimiz ilçemizi ticari ve kültürel açıdan ulusal bir marka haline getirebilmektir” dedi.

Odunpazarı İlçesi’ni imardan altyapıya, ulaşımdan sosyal hayata kadar çözüm bekleyen önemli sorunları olduğunu vurgulayan Büyükeren, “Rant esaslı olmayan kentsel yenilenme ve özel dönüşüm projelerimizi hayata geçireceğiz.  Mahalleler arasındaki dengesiz gelişmeyi ortadan kaldırıp belediyemizi halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Gündoğdu mahallesi ve Mamuca sanayi çarşısını halkımızın rızasını alarak onları mutlu edecek şekilde çözüme kavuşturacağız. Kimsesiz vatandaşlarımızın, kimsesiz çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve engelli özel bireylerimizin sosyal hayat içerisinde etkin bir şekilde yer almalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

      

Editör: TE Bilişim