Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Hamamyolu projesine yönelik eleştirilerini sürdüren DP Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Hamamyolu projesi içinde yapılması beklenen köprünün isminin Kazım Kurt olmasını istedi.

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a yüklendi.

Hamamyolu Projesini eleştiren Özcan, “Unutmayın sayın başkan Hamamyolu’na döktüğünüz beton ve rant için sizi tarihe havale ediyorum” dedi. Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u eleştirirken,  Hamamyolu Projesine verilen ‘Tarihsel Dönüşüm Ödülü’nün kimsenin bilmediği bir dernek tarafından verildiğini söyledi.

Derneği araştırdığına vurgu yapan Özcan, “Bu derneğin bünyesinde Hamamyolu’ndaki ucubeyi inceleyecek şehir plancısı, peyzaj mimarı, mimar gibi teknik vasıflı elamanları bırakın önlerine projeyi açtıklarında anlatacak bilgi sahibi insan yok” ifadelerini kullandı.

Özcan, “Görsellerle, yalan çıkan uluslararası ve çakma ödüllerle istediğiniz kadar insanların gözünün içine baka baka zekamızla dalga geçseniz de unutmayın sayın başkan, Hamamyolu’na döktüğünüz beton ve rant için sizi tarihe havale ediyorum. Şimdiden teklif ediyorum, o ucube köprünün adı Kazım Kurt olsun ki kalbimize sapladığı hançeri ne kendisi ne de Eskişehir unutsun” diye konuştu.

                                                                                       

Editör: TE Bilişim