Ak Parti Eskişehir İl Başkanlığı Kurban Bayramı münasebetiyle parti üyeleriyle bayramlaştı. Eskişehir Gar Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma programına Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca,  Ülker Can, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Partinin kurucularından Muharrem Tozçöken, Fahri Keskin, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Ak parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, Ak parti Kadın kolları Başkanı Fecir Ückaya, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve birçok davetli katıldı. Milletvekilleri, parti üyeleri ve davetlilerle sırasıyla bayramlaştı.

 

Bayramlaşma sonrasında konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Kurban Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını belirterek, “Allah’a yaklaşmanın bir adımı saydığımız kurban ibadetimizi yerine getirdik. Bir taraftan bu huzuru yaşarken diğer taraftan da din kardeşlerimizin, komşularımızın acısıyla buruk bir bayram yaşıyoruz. Yaşanan bu acıların son olmasını bayramlarımızın huzura barışa vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Hedefimiz 2015 seçimleridir diyen Ünlü, “Yüce meclisimize şehrimizden Ak Partili 5 vekil göndermektir. Bu kudret ve gayret teşkilatımızda mevcuttur” dedi.

 

Daha sonra konuşmasını yapan Ak Parti Milletvekili Ülker Can, “ Bu kurban bayramı maalesef Müslüman coğrafyasının son zamanlarda yaşadığı sıkıntılı bayramlardan biri. Türkiye bu sıkıntılı ve meşakkatli günlerde ecdadın mirasına yakışır, islamın özüne yakışır bir duruşla Müslüman kardeşlerine kucak açıyor, sahip çıkıyor. Ülkemiz güçlü bir irade, istikrarlı duruşla yönetildiği için biz bugün alan el olmaktan veren el konumundayız” dedi.  Ülkemizde bayramlar bayram gibi yaşansın diyen Can, “Bereket ve huzur, milletin yüzünde tebessüm olsun diye Ak Parti kadrolarıyla birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki islam coğrafyasının bu sıkıntılı günleri Türkiye’nin gücüyle aşılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bayramlarımız dostluklarımızın pekiştiği, arttığı, örf ve adetlerimizi yaşattığımız ve bir olduğumuz, kardeşçe yaşadığımız günlerdir. Böyle kutsal bir günü sizlerle birlikte, hep beraber yaşıyoruz. Başbakanımızın belirttiği gibi biz her günümüzü bayram kılabilmek için Ak Parti teşkilatı olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bir şehri sevmek, insanı kucaklamak hizmet etmektir. Bizler de bu vesileyle sizlerle birlikte 12 yıldan beri hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kısa bir süre sonra ilçe ve il kongrelerimiz başlayacak. Bu kongreler bizim birlik ve beraberlik kongrelerimiz olacak. Bu kongreler sayesinde daha da güçlenip, 2015 daha emin adımlarla yürüyeceğiz”

 

 Son olarak Koca “Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Engelliler Koordinasyon Başkanı ve üyelerine, mahalle ve köy başkanlarına, kadın kollarına ve siz değerli misafirlerimize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim