Saadet Partisi İl Başkan yardımcısı Teşkilat Başkanı Kadir Ateş, yerel seçimler ve partisinin muhtar ziyaretleri konusundaki görüşlerini açıkladı.

Yerel seçimler nedeniyle partilerde ‘isim üzerinden kampanya’ yaptıklarını belirten Kadir Ateş, “Medya gücünün neredeyse yüzde 95’ini elinde tutan iktidar tarafından muhalefetin sokak sesini kısmaya yönelik noktaya gelmesinin karşısındayız. Bugün ne yazık ki seçimler adilane gerçekleşmiyor. Bizler devletin gücüyle yarışmak zorunda kalıyoruz. Sokakta sesimiz kısılır ise bunun hesabını vicdanlarda kimse veremez” dedi.

SP olarak muhtar ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Ateş, “Siz hiç duydunuz mu A partisinin adayının Yeşiltepe mahallesindeki açık kanalın üzerini kapatacağını, Fevzi Çakmak Mahallesinin kat artırımı sorunu dile getirdiğini, Eskişehir’deki en büyük sorun olan trafik ve otoparklara çare bulunacağını. Hayır duyamazsınız. Çünkü bunlar gerçek gündem sizi sanal gündemlerle aldatılıyorsunuz. Oysa ülkemizde çocuğuna simit parası veremeyen babalar var. Bizim derdimiz isim veya parti kazansın değil, Eskişehir kazansın, ülkem kazansın” diye konuştu.

                                                                    

Editör: TE Bilişim