Memleket Partisi İl Başkanı Ahmet Çetin Eskişehirlilere seslendi.

Çetin yerel yönetimlerin eşitlikçi anlayışla çalışmadıklarını iddia etti.

Çetin, “Eskişehir’in herhangi bir noktasından  bir fotoğraf çekin ve inceleyin. Bİnaların kat yükseklikleri bile birbirinden farklı. Şehir asimetrik bir görüntü veriyor. Bunun sebebi hangi şehircilik anlayışıyla açıklanabilir? Şehrin asimetrik görüntüsü bu şehri yönetenleri rahatsız etmiyor mu?

Parklara bakın bir de. Vişnelik mahallesinde ki bir parkın düzenlemesi ile Takkalı, Karapınar mahallelerindeki   parkların düzenlemesinde, peyzajında  hangi nedenle ayrımcılık yapılmıştır?   Belediye gelirleri mahallelere göre ayrıştırılıyor mu?

Bu şehri yönetenler, seçilmeden önce hizmette eşitlik diyerek oy istediler. Yıllardan beri hizmette ayrımcılık yapıp hemşehrilerimizi mağdur ediyorlar,

Eskişehir’imiz bunu hak etmiyor. İlk seçimde şehrin değiştirilemez zannedilen kaderini birlikte değiştireceğiz. Ayrımcılığa, hizmette eşitsizliğe son vereceğiz.

Bütün hemşehrilerimizle birlikte siyaset yapacağız. Şehrimiz için en iyisini birlikte yapacağız. Sloganımız belli; Başaracağız , Büyüyeceğiz, adilce Bölüşeceğiz.”dedi.

Editör: TE Bilişim