Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) İl Başkan ve ilçe başkanlarından oluşan heyet Tümsiad Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Hür Dava Partisi Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz ve İl Saymanı Hayrullah Değer, Tepebaşı İlçe Başkanı Maşallah Yıldırım, İnönü İlçe Başkanı Mehmet Emin Tarhan'ı Tümsiad'da ağırladı.

Eskişehir Tümsiad Başkanı Ali Engiz Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, birlik , beraberliğin , milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaptı. STK'ların önemine de değinilerek, milli konularda siyasi görüşün önemli olmadığı birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin gerektiğinin altı çizildi. Engiz, “Eskişehir ve ülke sorunları ile ilgili yakından ilgilendiklerini ve Eskişehir için ekonomik olarak üretim ve istihdam için çalışıyoruz” dedi.

Hüda Par İl Başkanı Dikgöz, Eskisehir’de Esnaf, Ev ve iş yeri ziyaretleri çalışmaları yaptıklarını anlatarak, 15 Temmuz da ve ABD’nin uyguladığı ekonomik kriz saldırısında devletin bekasının yanında olduğunu belirtti. Dikgöz, “Hangi siyasi görüşten olursa olsun bizim için öncelik insandır. Bu düstur ile hareket ediyor halkımızın sorunlarını, taleplerini bire bir dinliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Engiz, Başkan Dikgöz'e ziyaret anısına Ayetli levha hediye etti.Ziyarete Tümsiad yönetim kurulu üyeleri Hasan Demirci ve Sedat Yakan eşlik etti.

                                                                                                                 

Editör: TE Bilişim