İbrahim Güler CHP’nin Pazar toplantısında milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda Güler şu açıklamaları yaptı: “Değerli arkadaşlarım, Türkiye şu anda Vahşi Kapitalizmi ve Osmanlı Devletinin çöküşünü hazırlayan “Lale Devrini” yaşıyor.

İnsan hakları, özgürlükler, kuvvetler ayrılığı, rafa kaldırılmış,  para kaynakları iktidar sahipleri ve yandaşları tarafından israf edilmekte ve yağmalanmaktadır.

Milyonlarca insan, açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşarken, iktidar sahipleri ve yandaşları ” Lale Devri Çocukları” gibi zevk ve sefa içinde yaşıyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar önce söylediği aşağıdaki sözler, Türkiye’nin bu güne geldiği noktayı, muhteşem özetliyor. Umarım, birilerinin kulağına küpe olur. “Bir millette, özellikle bir milletin iş başında bulunan yöneticilerinde, özel istek ve çıkar duygusu, vatanın yüce görevlerinin gerektiği duygulardan üstün olursa, memleketin yıkılıp kaybolması kaçınılmaz bir sondur.”

Bu sonun gelmemesi için herkesin taşın altına elini sokması gerekir..Ülkeyi düzlüğe çıkarmanın başka yolu yok.

Yaşamım boyunca taşın altına elini sokan biri olarak, çürümüş, yozlaşmış, çivisi çıkmış sistemle, sosyal demokrat kimliğimden ve hayat felsefemden, maddi ve manevi baskılar olmasına rağmen, boyun eğmeden, yılmadan mücadele etmeye çalıştım.
Ülkemizin ve Eskişehir’in sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bu kez, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ; emekçi, vefakar ve cefakar üyeleriyle birlikte, çürümüş ve çivisi çıkmış sistemle mücadele etmek  amacıyla, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyor, adalet için savaşmak ve sisteme çomak sokmak isteyen, tüm Eskişehirlilerden de destek bekliyorum.

Değerli arkadaşlarım, Vahşi Kapitalizme ve Lale Devrine, Cumhuriyet Halk Partililer olarak, beraberce son vermeye hazır mıyız?

Yolsuzlukların, yoksulların, yasakların olmadığı Türkiye özlemini beraberce geçekleştirmeye var mıyız? 

 O halde, CHP iktidarına hazırız demektir.

Bu inançla, sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyor, aday adayı olacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim