Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ile ülke ve şehir gündemi değerlendirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nda ilçe yöneticileri, Süllü’ye gerçekleştirilen üye kayıt çalışmalarını, pandemi sürecinde vatandaşımıza verilen destekler ve on-line eğitim dolayısıyla doğan laptop, bilgisayar ihtiyaçlarını karşılanmasına yönelik saha çalışmalarını aktardı.

Esnaf, emekli, emekçi, çiftçi, öğrenci, herkesin kendisine dert yandığını, bunun sorumlusunun da ülkeyi yönetemeyen AKP’li saray rejimi olduğunu söyleyen Süllü, kendi gerçekleştirdiği çalışmalar ile Genel Merkezin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dr. Jale Nur Süllü, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın artık, AKP’den umudunu kesmesi ve umutlarını bize bağlaması, biz, Cumhuriyet Halk Partililere büyük sorumluluk yüklüyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi, saray yönetiminin yönetemediği ve savrulan ülkemizde, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, her alanda üretimin desteklenerek hakça bölüşüleceği; yok edilen demokrasi ve adalet anlayışının, güçlendirilmiş parlamenter sistemle yeniden tesis edileceği Türkiye’yi, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, hep birlikte iktidarımızda başaracağız.  Partimizin 31 Mart Yerel Seçim başarısının, vatandaşlarımızda yarattığı umut, Eskişehir’de belediye başkanlarımızın başarılı çalışmalarının da örnek olduğu gibi,  diğer illerdeki CHP’li başkanlarımızın çalışmaları ile pekiştiriliyor. Yaygın medyanın yer vermediği çalışmaları, bizler milletvekili olarak, örgütlerimizle birlikte tek tek,  vatandaşımıza anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz.  Biz, vatansever Cumhuriyet Halk Partililer olarak, her birimize düşen sorumluluk biliyorum çok ağır, ama ülkemiz için, bunu başarmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içinde bu sorumluluğu yerine getirerek partimizi iktidara taşıyacağımıza inancımız sonsuz.”

 Tepebaşı İlçe Örgütümüze, alanda gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar için, teşekkür eden Süllü, Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarında kullanmak üzere, ihtiyacı olan projeksiyon cihazını, ilçe yöneticilerimize teslim etti. 

Editör: TE Bilişim