Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Duman Otel'de partinin Eskişehir Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.

Gelecek Parti Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başak ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışarak, çalışmalar hakkında bilgi alan Özdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasette her şeyin makam olmadığını ifade eden Özdağ, "Siyaset ülke için, halk için yapılmalı, bizde her gelen siyasi lider, partiyi merkeze koydu, ancak Türkiye'yi merkeze koymak gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile de bitişi getirdiler" diye konuştu. Davutoğlu ile birlikte istifalarının 3 ay sonrasında yeni bir parti kurduklarını anlatan Özdağ, "12.12.2019'da Gelecek Partisi'ni kurduk, bugün 10 ay oldu, 71 ilde il başkanı atadık, kağıt üzerinde bir parti olmadık, iktidarın rakibi değil alternatifiyiz" şeklinde konuştu.

Belediyelere talibiz

Türkiye'yi bir felaket ve ekonomik krizin beklediğini belirten Özdağ, "Bu iktidar etik bütün değerleri yitirmiştir, demokrasiyi rafa kaldırmıştır, biz sırtımızı doğuya dayayarak, yönümüzü batıya çevireceğiz, biz Türkiye'yi mutlu ve zengin insanların diyarı yapmak istiyoruz. Biz iktidar partisinden geliyoruz ancak ellerimiz hiç kirlenmedi, bu millete hiç ihanet etmedik" dedi. ilk seçimde iktidar olacaklarını ifade eden Özdağ, "AKP muhalefete düştüğü gün yok olacaktır, biz Gelecek Partisi olarak nasıl ülkenin iktidarına talipsek, yerelde de Eskişehir'in tüm belediyelerine talibiz" dedi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, daha sonra çeşitli sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcilerini ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim