CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, partisinin Pazar toplantısında ülke gündemi ile görüşlerini dile getirirken, 23 Şubat’ta yapılacak il başkanlığı kongresinde başkan adayı olacağını söyledi.

Partinin kongre süreci yaşadığını belirten CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, “ İlk etabı mahallelerde delege seçimleriydi, delege seçimleri yapıldı, ilçe kongrelerimiz tamamlandık.  Sıra il kongresine geldi. İL kongresi tarihi 23 Şubat tarihi olarak belirledik, Ankara'ya ilettik, resmi olarak onaylanması bekliyoruz. Mavi Ada salonunda yapılacak. Eskişehir'e yakışır bir kongre olması için hep0 birlikte yerine getirme gayreti içindeyiz. Güzel bir kongre olacağına inanıyorum” dedi.

İl kongresi için ilk olarak Ali Ünal’ın aday olduğunu açıkladığını ve aday olmak isteyenlerin parti binasının her zaman açık olduğunu belirten Adar şunları söyledi:

“Ben İl başkanlığına adayım. Ama seremoni yapmak istemediğimiz için Kanal 26'da bir programda açıklamıştım. 23 Şubat’ta yapılacak olan  il kongresinde adayım. Sizin desteğiniz olursa, sizlerle birlikte partiyi daha iyi yönetme adına sizlerin oylarıyla seçilmek istiyorum. Ekipteki arkadaşlarımızla birlikte aday olacağım.”

Editör: TE Bilişim