AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İlçe ziyaretlerine Alpu ile devam etti. Dış ilçelerden sorumlu koordinatör vekil olarak istişare toplantısından önce Alpu esnafını ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti. Sanayi çarşısına da uğrayan Prof. Günay esnafları dinledi. Günay ziyaretiyle alakalı “İlçelerin nabzını en iyi esnaflarımız tutar. Bu nedenle esnaf sohbetlerimiz bizim için çok önemli. Daha sonraki ziyaretlerimde de buna görüşmelere ağırlık vereceğim.” Şeklinde açıklamada bulundu.

24 Haziran seçim sonuçlarının değerlendirildiği ve 2019 seçimleri için yol haritasının ortaya konulduğu Alpu istişare toplantısına ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları yürütme kurulları üyeleri ile katıldı. Prof. Dr. Günay AK Parti teşkilatının çalışmaları için teşekkür etti ve 2019 yerel seçimi için çok net mesajlar verdi.

“AK Parti olarak en büyük gücümüz, teşkilat yapımız ve birlikteliğimizdir. Alpu’daki çalışmaları yakından takip ediyoruz ve teşkilatımızın arkasındayız. 2019 Yerel Seçimleri için parti disiplini içinde her bir teşkilat üyemiz, kadınlarımız ve gençlerimiz ile omuz omuza çalışcağız. İstişare toplantımızda yol haritamızı belirledik. Kısacası biz hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, belirlediği adaylarla hepimiz gece gündüz çalışacağız.’’ şeklinde açıklamada bulundu.

BOZAN’I ZİYARET ETTİ

Bozan esnafını ziyaret eden Prof. Günay Bozan Sulama Birliği yöneticileri ile bir araya geldi, çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.  Prof. Dr. Günay, “Vatandaşlarımız yaşadıkları bölgelerde daha fazla yatırım istiyor. 16 yıldır sadece millete hizmet için çalışan bir partinin milletvekili olarak tüm talepleri anlıyoruz ve hak veriyoruz. Aşama aşama gerçekleştireceğiz inşallah. Süreçlerle ilgili samimiyetle bilgi paylaştım. Bazı hizmetler ise Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanı içinde, hemşerilerimiz bu gerçeğin bilincine sahip. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına, isteklerine ve önerilerine her zaman değer veriyoruz ve gerçekleştirmeye çalışıyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim