İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın, Emek Mahallesi’ndeki halk toplantısında adeta izdiham yaşandı. Mahalle sakinleri, “Mahallemiz gelişmiyor” dedikleri Karabacak’tan, “İmar sorununuzu çözeceğiz” sözünü aldı.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Emek Mahallesi’ndeki halk toplantısına İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca ve yönetimiyle birlikte katıldı. Toplantının yapıldığı kahvehanede adeta izdihama neden olan görüşmede Emek Mahallesi sakinleri belediye hizmetlerine ilişkin sıkıntılarını dile getirdi. Mahallenin imar sorunu yüzünden gelişemediğini, insanca yaşama haklarının ellerinden alındığını söyleyen vatandaşlar, yine alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi, ulaşım ve işsizlikle ilgili sorunlarını aktardı.

Bu Fırsatı Doğru Değerlendireceğiz

Mahalle sakinlerinden bazıları 31 Mart’taki seçimin bölgenin kurtuluşu için iyi bir fırsat olduğunu, kendilerinin bu fırsatı en doğru şekilde değerlendireceklerini söyledi.

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak da kendilerine yakın ilgi gösteren, destek ve başarı mesajlarını ileten vatandaşlara “Hiç üzülmeyin, iyi günler görmeye çok az kaldı” karşılığını verdi. Emek Mahallesi’nin imar sorununu mutlaka çözeceklerini kaydeden Karabacak, “Söz veriyorum; İYİKent Projesi ile Odunpazarı’nı yeniden imar edeceğiz. Her mahalle, her cadde, her sokak hizmete, çağdaşlığa kavuşacak” dedi.

İmar Mağduriyetini Ortadan Kaldıracağız

Günü kurtaracak projeleri değil Odunpazarı’nın geleceğini kuran projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Salih Karabacak, şöyle devam etti:

“Özellikle imar mağduru olan mahallelerimizde kart artışıyla beraber şehirciliğe yeni bir vizyon kazandıracağız. Adalar bazında yapacağımız projelerle beraber yollarımız genişleyecek, her dairenin otoparkı olacak, çocuk parklarımız ve yeşil alanlarımız artacak. Bölgemizi bisiklet yollarıyla donatacak, trafik sorununu kökten çözeceğiz. Gençlerimiz ve kadınlarımız için istihdam, çocuklarımız ve yaşlılarımız için sağlıklı yaşam alanları oluşturacağız. Engellilerimizin iş ve sosyal yaşama uyumu için tüm imkanlarımızı seferber edecek, Odunpazarı’nı Türkiye’nin öncü ilçesi haline getireceğiz…”  

Editör: TE Bilişim