AK Parti genel merkez yönetiminin İnönü ilçesinde var olan belediye başkanını yeniden aday göstermesi üzerine tepki gösteren Ali Erol, bağımsız belediye başkan adayı olarak çalışmalarına başladı.

İnönü İlçesi’nde Ak Parti’ye gönül verenlere ve parti için çalışanlara var olan belediye başkanının yeniden aday gösterilmesinin hayal kırıklığına ve üzüntüye neden olduğunu ifade eden İnönü bağımsız Belediye başkan adayı Ali Erol şunları söyledi:

“Her türlü legal yol kullanılarak parti yönetimimizin çeşitli kademelerine yapılan müracaatlara, verilen bilgi ve belgelere rağmen ve İnönü' de halkın çoğunun mevcut başkandan memnun olmadığı gerçeği çok açık ortada iken; maalesef İnönü ilçemizde mevcut başkan ısrarla aday gösterilmiştir. Bu durum muvacehesinde bize düşen ya kenara çekilip partimizin belediye başkanlığı seçimini kaybetmesini izlemek olacaktı ya da insiyatif alıp duruma müdahale edecektik.

Bu davaya gönül vermiş, kurucu liderimiz  Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' ın yol arkadaşları olarak, İnönü’müzde partimizin secimi kaybetmesine seyirci kalmak  bize yakışmazdı.

 Onun için insiyatif alarak  bağımsız adayla seçime girmeye hep birlikte karar verdik. İnönü' de belediye başkanlığı seçimini kazanacağımıza inancımız tamdır. Bizim davamızda- duruşumuzda bir sapma olmadı olmayacaktır.

 Biz Ak Parti kurulduğundan beri Ak Partiliyiz bundan sonra da öyle olmaya kararlıyız.”

Editör: TE Bilişim