Büyük Birlik Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Abdülcebbar Pektaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Müslüman milletimizin ilahi bir armağan olarak kabul ettiği ve sevinçle karşıladığı bayramların, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlar olduğunu belirten Başkan Pektaş, mesajında:
"Sevgili hemşehrilerim, Mübarek Kurban Bayramınızı, en samimi duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum. 
Bu müstesna zamanda pandemiden dolayı kısıtlıda olsa hac vazifesini yapan kardeşlerimizi ve Allah adına kurban keserek, kurbanlarını paylaşan kardeşlerimizi sevgi ve merhameti bütün topluma yaydıkları için özellikle tebrik ediyorum. 

 İhtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği huzur dolu bir bayram diliyorum. İslam dünyasında kan, gözyaşı, acı, şiddet ve nefretin bir an evvel son bulması ve bayramların artık mana ve muhtevasına uygun olarak güven ve huzur içinde idrak edilmesi, bizlere barış ve esenlik getirmesi en büyük arzumuzdur.  Gelecek nesillerin daha huzurlu bayramlar yaşaması için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da güçlü ülkemiz Türkiye'yi her alanda daha çok güçlendirmek en büyük arzumuzdur.
Bu hissiyatla, yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ve bütün İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.  Geleneğimize uygun olarak, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Bayram günlerinde bütün insanlık ailesi için huzur ve barış dilemeyi, nerede kalbi kırık insan varsa ona ulaşmayı ve kırık gönüllere merhem olmayı asla unutmayalım. Zira bayram, gönül almak, kalp onarmak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmektir.
 
Bayramlarda 
yaşanan trafik kazaları yüreğimizi yakıyor. Bayram esnasında yolculuğa çıkan vatandaşlarımızın araçlarını azami dikkatle kullanmalarını ve mutlaka trafik kurallarına uymalarını özellikle hatırlatıyorum. Bütün vatandaşlarımın bayramda sevdiklerine sağ salim ulaşmalarını diliyorum.Mübarek Kurban Bayramının İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemize, bütün vatandaşlarımıza, bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum."dedi.

Editör: TE Bilişim