Yeniden Refah Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Bayram Bingöl, yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle açıklama yaparak  ülkenin gelişmesinin "Yeniden Büyük Türkiye" hedefine ulaşmasının, istikrarlı Milli Eğitim politikaları ve iyi yetişmiş kaliteli eğitimci kadrolarıyla mümkün olabileceğini söyledi.

"Bizim eğitim sistemimiz sadece taklit eden, Batıdaki örneklerin tercümesini yapabilen nesiller değil, yenilik getirebilen, icat edebilen nesiller yetiştirmeye odaklı olacaktır. Bizim eğitim sistemimiz sadece ezberleten, sınavlardan geçirip sadece diplomalar veren değil, uygulamaya yönelik bilgi kazandıran eğitim sistemi olacaktır.

Yeniden Refah Partisi olarak biz kaliteli insan yetiştirmeye en büyük önemi vereceğiz. Bilimsel ve teknik kalitesi yüksek nesiller yetiştireceğiz. Bizim eğitim sistemimizin parolası keşfetme, uygulama, ahlak ve maneviyat olacaktır.

"Yeniden Büyük Türkiye" hedefine ancak ve ancak yüksek kalitede insan gücüyle ulaşılabilir" Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın  sözlerini hatırlatan Bingöl şunları söyledi:

"’Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimiz tüm çocuklarımız ve gençlerimize 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde başarılar ve zihin açıklığı diliyor,

‘Eğitim ilk başta evde başlar’ sözünü hatırlatarak 4 helâlin 5 haramdan büyük olduğu ahlaki gerçeği öğretmezsek, çocuklarımızı ve gençlerimizi tam manası ile eğitim ve geleceğe hazırlamış sayılmayız sizlere hatırlatıyorum.”

Editör: TE Bilişim