Eskişehir Basket’te sözleşmesi sona eren Josh Duncan’ın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Deneyimli oyuncunun adı İtalyan ekibi Sidigas Avellino ile anılıyor.

Başarısıyla öne çıktı

İki sezondur Eskişehir Basket forması giyen ve gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Duncan takıma büyük katkı sunmuştu. Bu sezon oynadığı 28 karşılaşmada 349 sayı atma başarısı gösteren Amerikalı oyuncu 41 asist ve 200 ribaunt almıştı. İki sezon önce Eskişehir Basket’in Süper Lig’e çıkmasında büyük emeği geçen Duncan bu sezonda Süper Lig arenasında birçok maçta takımını sırtlamıştı.

O Kulübe önerildi

Eskişehir Basket ile sözleşmesi sona eren deneyimli oyuncunun yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak Amerikalı oyuncunun adı İtalyan ekibi Sidigas Avellino ile anılmaya başladı. İtalya’da geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Sidigas Avellino’ya Duncan’ın önerildiği iddia edildi. Duncan’ın Eskişehir Basket’te kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Editör: TE Bilişim