www.esgazete.com'a konuşan AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı, vatandaşa hiçbir ayrım gözetmeden yakın ve uzak demeden ulaşacaklarını belirterek Eskişehir demokrasi kültürüne ve hoşgörü iklimine göre seçim kampanyası sürecinin yaşanacağını söyledi.

Adaylığının ilan edilmesi ile çalışmalara başladıklarını belirten Sakallı şunları söyledi:

“ İlçe belediye başkanlarımız merkez ilçe  hem de taşra belediye başkan adaylarımız belli olacak. Onların katkılarıyla,destekleriyle verecekleri sinerji ile şehrimizde, her yanında daha fazla görüntülü hale geleceğiz. Vatandaşımıza hiç ayrım gözetmeden şehrimizin merkezi, uzağı demeden ulaşacağız. Eskişehir’in demokrasi kültürüne bilincine hoşgörünü iklimine uygun bir seçim kampanyası süreci yaşayacağız. Tüm adaylara,  ilan edilecek tüm adaylıkları hayırlı olmasını diliyorum.”

CHP ve İYİ Parti’nin seçim ittifakı sonrası AK Parti ile MHP arasındaki seçim ittifakı çalışmaları ile ilgili soruya AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Burhan Sakallı, “MHP AK Parti ittifakı ile Sayın Cumhurbaşkanımız  ve genel başkanımız ile MHP Genel Başkanı ve BBP genel başkanları görüşüyorlar. İyi, doğru ve güzel şeyler olacak” diye yanıtladı.

Editör: TE Bilişim