İYİ Parti Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda bulunan seçim irtibat bürosu önündeki bayraklar parçalandı. Konuyla ilgili İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak açıklama yaptı. Karabacak şunları söyledi; “  Bizler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim için çalışmalarımızı demokratik olgunluk içinde sürdürürken halkımızın, partimize ve biz adaylara gösterdiği yüksek teveccüh ne yazık ki bazı kesimleri rahatsız etmiştir.

              Bu rahatsızlık, çalışma alanlarımıza saldırı yapılacak boyuta ulaşmış ve Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda bulunan seçim irtibat büromuzun önündeki bayraklar parçalanmıştır.

               2 Mart Cumartesi gecesi büromuzun önündeki bayrak ve flamaları kesen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kayıplara karışmıştır. Emniyet güçlerimiz olayla ilgili tahkikata başlamış, çevredeki Mobese kameraları incelemeye alınmıştır. Konuyla ilgili Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı’na da tarafımızda suç duyurusunda bulunulmuştur.

Değerli Basın Mensubu;              

               Seçimler demokrasinin gereğidir, olmazsa olmazıdır. Türkiye’nin en genç ama en hızlı büyüyen partisi İYİ Parti’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart’ta yapılacak seçimin huzur içinde geçmesi yegane temennimdir. Tek bir vatandaşımızın, hangi parti olursa olsun tek bir partilinin burnu dahi kanamamalıdır. Herkesin kendini özgürce ifade ettiği, halkımızın tercihini dilediği partiden yana yaptığı adil ve eşit bir seçim ortamı yaratılmak zorundadır. Dün geceki olayın faillerinin bir an evvel yakalanması seçim güvenliği üzerindeki endişelerin ortadan kalkması bakımından önemlidir.”

Editör: TE Bilişim