İYİ Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı İsmet Topalhan'ın il başkanı Ramis Tunca tarafından görevden aldırdığı gerekçesiyle 38 kişi istifa etti.

Yapılan açıklamada; "İl Başkanımız Ramis Tunca gençlik kolları başkanımıza hiç bir gerekçe gösterilmeden genel merkeze İsmet arkadaşımızı ile 'çalışmak istemediği'ni söyleyerek görevden aldırmıştır. Sayın partililer demokrasiden bahsederken biz farklıyız derken yapılan bu hareket demokrasiye aykırıdır. Hiç bir başkan gelip bize fikrimizi sormadı, gençliğe değer derken bunu kastediyorduk. Fikrimize danışılmadan alınan bu kararı kim verdi, kimin böyle bir kardan haberi var. Demokrasiye aykırı.Günümüzde seçilmiş başbakanları, belediye başkanları istediği gibi değiştiren hükümetten ne farkımız kalmıştır? Bizler yapılan bu hareket sonrası gençlik kolları olarak demokrasininiz tekrar gelmesini bekleyeceğimiz güne kadar çok sevdiğimiz partimizin il yönetimi, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe yönetimlerimden toplam 38 kişi istifa ediyoruz" denildi.

Çelik atandı

İyi Parti Eskişehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na Çağdaş Çelik atandı.

İyi Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk tarafından ataması onaylanan Çağdaş Çelik, serbest avukatlık yapıyor.                                                                                         

Editör: TE Bilişim