İYİ Parti Eskişehir Teşkilatı düzenlediği bir kahvaltı ile gazetecilerin10 Ocak Çalışanlar Günü’nü kutladı.

Bir cafede gazetecilerle bir araya gelen İYİ Parti yöneticileri gazetecilerin verdikleri emek için teşekkür ettiler. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş, genel ve yerel anlamda gazetecilerin görevlerini zor şartlar altında gerçekleştirdiklerini bildiklerini söyledi.

“Yapmış olduğunuz riskleri, zorlukları, iklim koşullarından siyasi iktidar baskısına kadar toplumun farklı taleplerine karşı karşıyasınız” diyen İYİ Parti İl Başkanı Ektaş, “Halkın haber alma özgürlüğünü getirmeye çalışıyorsunuz.  Eskişehir basının çalışmaları ile haberlerin nitelikleri ile her zaman övgüye değer.  Önümüzdeki yılında çalışan gazeteciler için her türlü riskten uzak başarılı olmasını temenni ediyoruz. Emeğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gazetecilerin önümüzdeki aylarda yapılacak olan İYİ Parti il örgütlerinin seçimlerinde yeniden aday olup olmayacağı konusundaki soruya İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş şöyle yanıtladı:

“İl başkanlığı adaylığı için henüz erken. Henüz delege yapısının oluşması delege seçimlerinin yapılması gerekiyor. Parti üye tabanımızın iradelerini sandığa yansıtmaları için çalışacağız. Delege seçimleri sonrası mevcut yönetimlerle konumuzu istişare edip ona göre karar vereceğiz.”

Editör: TE Bilişim