İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, “Türk milletinin özlediği yönetimi yüklenmek için var gücü ile siyasi arenadaki yerini pekiştirecektir” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu yönetim kurulu ile düzenlediği basın toplantısında 1 Nisan Pazar günü Ankara’da gerçekleşecek 1. Olağanüstü Kongre hakkında açıklamalarda bulundu. Kabukçuoğlu İYİ Parti’nin 25 Ekim 2017 tarihi ile Türk siyasi tarihinde yerini aldığını aktararak, “İYİ Parti İçişleri Bakanlığı’na dilekçe ile başvurarak 25 Ekim 2017 yılında kuruldu.  Partimiz bu tarihten itibaren hızla örgütlenme sürecine girmiştir. 1. Olağan Kurultayın kurucuları ile 10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirmiştir. 21 Kasım 2017 tarihinde Eskişehir il yönetimi  İYİ Parti Genel Başkanlığınca onaylandı. 10 Aralık tarihinde 1. Olağan kurultayımızı tamamlayarak seçimlere katılmayı hak kazandı” dedi.

Kabukçuoğlu, “70’e kadar ilimizin kongresini tamamlamış bulunuyoruz. Siyasi partiler büyük kongreler bir demokrasi şölenidir. Büyük kongreler siyasi parti örgütlerinin kaynaşmasıdır. Türkiye’de kongresi tamamlanan 68 ilden toplam 900, Eskişehir’den ise 12 üst kurul delegesinin ilavesi ile genel başkan ve genel idare kurulu seçimleri yapılacak. İYİ Parti Türk milletinin özlediği  yönetimi yüklenmek için var gücü ile siyasi arenadaki yerini pekiştirecektir” dedi.

Tüm Eskişehirlileri kongreye davet eden Kabukçuoğlu, “Biz İYİ Parti Eskişehir il teşkilatı olarak 12 otob pek çok özel araç, hızlı tren ve tarifeli otobüs seferleri ile büyük kongreye katılıyoruz. Tüm Eskişehirlileri kongreye davet ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim