Toplum olarak, huzur, barış, esenlik, neşe ve ferahlık içinde  yaşayabileceğimiz  günlere hasret kaldığını belirten İÝİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, “Üye ol, Geleceğe umutlu ol” kampanyası başlattıklarını söyledi.

“Her sabah, ya bir şehit cenazesi, ya bir intihar vakıa’ası,ya bir dış politika belası,ya bir yolsuzluk skandalı,ya bir kadın cinayeti,ya bir çocuk istismarı haberleri ile uyanır olduk” diyen İÝİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna şunları söyledi:

“Eskişehirli hemşehrilerimize şunu hatırlatmak isteriz:

Eğer ülkemizde sorunlar varsa;bu sorunların sorumlusu, ülkeyi yönetenlerden başkası değildir.

Bir taraftan işçi, memur, küçük esnaf  kardeşlerimizin sorunları,diğer taraftan işsizlikten bunalmış yoksul vatandaşlarımızın dramatik biçimde  hayata tutunma çabaları…

Nereye kadar?                                                                      

Ülkemiz sahipsiz kalmamalı…

İYİ PARTİ olarak bu memleketin asıl sahiplerinin bizler, hepimiz, 82 milyon insanımız olduğunu  vurgulamak ve tüm Eskişehirli hemşehrilerimize hatırlatmak istiyoruz.

Millet olarak daha  kötü sonuçlarlarla karşılaşmamak için hepimizin yapacağı şeyler vardır.

Bu amaçla,

 İYİ PARTİ  ESKİŞEHİR İl ve İlçe teşkilatları olarak Eskişehirli hemşehrilerimizle  kucaklaşmak, el ele,g önül gönüle, omuz omuza olmak, birlikte yürümek, böylece hem Eskişehir’imizin,hem Türkiye’mizin  sorunları ile mücadele etmek,  birlikte çözüm yolları arama arzusunda ve kararlılığındayız.

İYİ  PARTİ , tüm Eskişehir halkını, İYİ PARTİ ile tanıştıracaktır. Toplumumuzun tüm katmanları ile tam bir kardeşlik ruhu ile kucaklaşacağız.

Tüm Türkiye ile birlikte Eskişehir’de de Partimize ‘ ÜYE OL, GELECEĞE UMUT OL!’   adı ile üyelik kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

İYİ  PARTİ  standı, Hamamyolundan sonra, geçen hafta Çarşamba günü, Vişnelik  Çarşamba Pazarında,Cuma günü Ulus Caddesi ve Cuma pazarındaydı…

Çalışmalarımız bu hafta Salı günü Yenidoğan Pazarında devam edecektir.

Ülkemizin kurtuluşu,çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için  mutlu, müreffeh, demokratik, çağdaş ve özgür bir  Türkiye için, tüm Eskişehirli hemşehrilerimizi birlikte yol yürümeye davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim