Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu  Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişiyapıldı.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Milletvekililimiz Dr. Arslan Kabukçuoğlu derneğimizi ziyaretinde şehrimiz ile ilgili birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk, istişarelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretinden dolayı  Milletvekilimiz Kabukçuoğlu’ nateşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu  “ MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ekonomi, İstihdam, Eğitim, Politikaları ve gündemde yer alan konular üzerinde karşılıklı görüşmelerimizi dile getirdik, düşüncelerimizi paylaştık. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir ŞubesiBaşkanı  Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

Editör: TE Bilişim