Haber: Gökhan Koçal 

Tepebaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için adı konuşulan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca bu konu hakkında konuştu.

Başkan Kaynarca siyasi kariyer beklentisinin olmadığını ifade ederek,  “Adaylık konusunda bir kanaatimiz var ama biz de süreç 15 yıldır partinin içerisindeyim. Öncelikle şahsi siyasi bir kariyer planım yok. Bugüne kadar hiçbir şey talep ederek gelmedim.  Ne görev verildiyse onu yaparak bugüne kadar geldim.  Genel Merkez bu dönem bizim bildiğimiz bilmediğimiz, farkında olduğumuz olmadığımız dört koldan istişare süreci başlatıyor.  Genel merkezden gelenlere ben, Volkan Bey, İl başkanımız bu konuda fikirlerimizi beyan ettik. Çağırdıklarında da orada da fikirlerimizi beyan ediyoruz.  Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığımız, Yerel Yönetimler Başkanlığımız, Teşkilat Başkanlığımız şehirde çalışmalar yapıyor.  Biz fikirlerimizi ve isteklerimizi beyan ettik. Bu ortak istişareden bir sonuç çıkar. Bu istişareden çıkan sonuç hepimizin birlik içerisinde arkasında duracağımız sonuç olur.  Buna aykırı hareket etmemiz mümkün değil. Biz adayız olmazsak şöyle yaparız diyecek bir insan değilim” dedi.

10 YILIN BİRİKİMİ VAR

Elinde yaklaşık 10 yıllık birikim olduğunu söyleyen Kaynarca, “Tepebaşı, Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyesi ile ilgili adaylarımız açıklanacak.  Bizim elimizde ciddi araştırmalar,  yaklaşık 10 yılın birikimi var. Bunları stratejik planla birleştirerek son 6 ay ne yapılması gerekiyorsa biz aday olursak ne yapacağımızı biliyoruz.  Değilse kim aday olursa AK Parti’nin Eskişehir’deki başarı için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

İNANCIM YÜKSEK

Başkan Kaynarca 3 belediyeyi alacaklarını ifade ederek, “İnancımız çok yüksek. O yüzden mahallelere kanalize olduk. 2 buçuk yıldır yerel seçim varmış gibi çalışıyoruz. Günde 10 -12 programımız var.  Arazide 8 saatin altında çalışmıyoruz.  Bu sefer 3 belediyeyi de alacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim