MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Odunpazarı Belediyesi Meclisi'nde yaşanan tartışmalara Başkan Kazım Kurt’un yaklaşımına tepki gösterdi.

Komar açıklamasında şunları söyledi: “04.02.2021 Perşembe günü Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısı'nda Cumhur İttifakı olarak Karapınar ve Gündoğdu mahallelerindeki çözüm önerileri ile birlikte verdiğimiz önergelere cevap yerine Anayasa ve Boğaziçi olaylarını konuşmaya başlayan Kazım Kurt'a "Başkan biz Odunpazarı Belediyesi'yiz, belediyemizin sorunlarını konuşalım" diyen meclis üyelerine "Beğenmeyen çeker gider" dedi.

Başkanın bu sözlerini protesto ederek kendilerinin Cumhur İttifakı olarak toplantıyı terk ettiğini ifade eden Komar, "Sayın Kazım Kurt; genel siyaset yapmak istiyorsanız milletvekiliğine geri dönecek veya İl Başkanı olacaksınız. Burası ilçemizin geleceği ve sorunlarının konuşulduğu, çözümlerin üretildiği tek derdi vatandaşa hizmet etmek olan bir kurumdur. Belediye meclis toplantıları devlete meydan okunacak yerler değildir. Haddinizi bilin Odunpazarı Belediye Başkanlığı görevinizi yapın. Böyle yapmaya devam edecekseniz belediye başkanlığını bırakın. Belediye hizmet eder, siyaset yapmaz" ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim