Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av Ali Acar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u, 2019 yerel seçimlerinde vermiş olduğu vaatler üzerinden sert bir dille eleştirdi.

Başkan Acar yaptığı açıklamada; "Mevcut Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Kazım Kurt, 2019 yerel seçimlerinde vermiş olduğu 25 vaadi unutmuş olacak ki henüz kayda değer bir çalışma göremiyoruz. Belediyeler, vatandaşın rahat ve kaliteli bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için var olan kurumlardır. Belediye Başkanının görevi ise bu kurumu amacına uygun bir şekilde çalıştırmak ve yönetmektir. Ancak üzülerek görüyoruzki son yerel seçimlerin üzerinden 2.5 yıllık büyük bir zaman dilimi geçmesine rağmen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt vermiş olduğu 25 vaatten bir tanesini bile tam anlamıyla yerine getirememiştir. Bırakın vermiş olduğu vaatleri yerine getirmeyi rutin Belediyecilik hizmetlerinde

dahi sınıfta kalmıştır. Her gün vatandaşlarımızdan onlarca şikayet almaktayız. Parklar, bahçeler, piknik alanları ve yollar rezillik içinde, sokaklar çöpten geçilmiyor.

Vatandaşımızdan, yine onlara hizmet etmek için almış olduğunuz yetkiyi kullanmak için neyi bekliyorsunuz? Kendinizi seçim zamanına mı saklıyorsunuz? Çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak hizmet etmemeye devam mı edeceksiniz? Hizmet etmek için kaynak mı ayıramıyorsunuz? Daha önce rakamlarıyla birlikte belirtmiş olduğumuz özel kalem ve reklamasyon çalışmalarına milyonlarca lira kaynak ayırabiliyorken vatandaşa hizmet etmeye gelince mi kaynağınız yok? Emin olun ki vatandaşlarımızda tüm bunların farkında ve ilk seçimlerde bizzat sizlere bunu bildirecektir.

Buradan Sayın Kurt'a tekrar sesleniyorum ve

onu Belediye Başkanı sıfatı ile görevini yapmaya, vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti yerine getirmeye davet ediyorum."

Editör: TE Bilişim