Tepebaşı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Kültür Turları kapsamında Bahçelievler Mahallesi sakinleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü’nün misafiri oldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Sülbiye Bilen eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden Bahçelievler sakinleri öncelikle Dr. Jale Nur Süllü ile bir araya geldi. “Meclis’te Eskişehirli hemşerilerimizi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diyen Süllü “Tepebaşı Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç, Muhtarımız Sülbiye Bilen ve mahalle sakinlerimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Ankara’da olduğumuz süreçte memleket hasretini bizleri ziyarete gelen hemşerilerimizle gideriyoruz. Bu gezileri sağlayarak vatandaşlarımıza Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni görme imkânı sağlayan başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde bu ziyaretlerle Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri olarak daha fazla vatandaşımıza ev sahipliği yapma şansını yakalıyoruz ” dedi.

Bahçelievler Mahalle sakinleri Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grup Toplantısı’nı izledikten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuğu oldu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile ülke gündemi üzerine sohbet eden vatandaşlar daha sonra Anıtkabiri ziyaret ederek Ankara programını tamamladı.

Editör: TE Bilişim