Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe teşkilatı başkan yardımcısı Halil İbrahim Arslan, memlekette vatandaşların geçim darlığına düştükçe hükümet yetkilileri, Berat Albayrak olmak üzere memleketi güllük, gülistanlık göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Başta market malları, yeme-içme olmakla beraber, vergiler, cezalar, harçların artmasına rağmen ‘enflasyon düştü, düşüyor, yarın-bu günden daha güzel olacak, dişinizi sıkın” dediklerini belirten Halil İbrahim Arslan, “Yetkililer konuştukça vatandaş daha da yoksullaşıyor. En son AKP’li yetkili Uğur Aydemir , ‘Bizim dönemimizde yoksul yok, 2002’den önce vatandaş ayda 1000 yumurta alabiliyordu şimdi 3 bin yumurta alabiliyor’ diyor. Muhalefetin elektrik, doğalgaz ne oluyor sorusuna ‘kah-kuh, geç onları’ diyerek cevaplaması vatandaşı çileden çıkardı” dedi.

Antalya’da geçim darlığı nedeniyle bir baba, çocuk ve eşi ile birlikte intihar ettiklerini kaydeden Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe teşkilatı başkan yardımcısı Halil İbrahim Arslan, “Birkaç gün öncede İstanbul’da yanı evde yaşam mücadelesi veren 4 kardeş geçim darlığından dolayı siyanürle intihar etti, borçlarında dolayı elektrikleri de kapandı. Zenginlerin algı vergi borçlarını silen bir de üstüne teşvik adı altında para veren AKP hükümeti vatandaşa gelince gülücük veriyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim