CHP Kadın Kolları Eskişehir  İlinden Sorumlu MYK Üyesi Hatice Semerci Eskişehir il Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Açıklama şöyle; "Değerli Basın mensupları ve değerli örgütümüz sizlere parti meclis üyesi CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’dan çağrı ile seslenmek istiyorum.

Sevgili kızkardeşlerim

ve Eşitlik anlayışına sahip olan erkek ve adalet mücadele arkadaşlarım;

     Öncelikle , demokrasi , eşitlik ve adalet mücadelesi vererek yürüdüğümüz iktidar yolunda, hepinize başarılar diliyorum.Biz halkız, adımlarımızı birlikte atmaya ve halkın iktidarını kurmaya kararlıyız.Bunu sağlamak için yapmamız gereken sadece üç şey var:

     ÖRGÜTLENMEK!

     ÖRGÜTLENMEK!

     ÖRGÜTLENMEK!

     Örgütlenerek biriktirdiğimiz her mücadeleyle, ülkemizi hak ettiği seviyeye kadın – erkek bir arada taşıyacağız; kadınların eşit ve özgür yaşam hakkını , geleceğimiz ve hayatlarımız için verdiğimiz ekmek kavgamızı,  yan yana yürüyerek kazanacağız. Anadolu’nun doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine insanca, onurlu bir yaşamı biz kadınların dantel gibi işlediği emeklerle taçlandıracağız.

     ‘’ Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar’’ kararlılığıyla çıktığımız yolda, Siyasi Partiler Yasası’nda cinsiyet kotası uygulanmasına yönelik başlattığımız çalışmayı biliyorsunuz. İnanıyoruz ki; kadınların eşit temsil hakkını, sizlerle birlikte tabandan örgütleyeceğimiz kitle hareketleriyle elde edeceğiz. Hakkımız olanı alacağız. Bulunduğumuz her alanda güvenceli ve eşit bir yaşamı örerek kadınların sesine ses, nefesine nefes olacağız.

     Ülkemizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, ilk seçimlerde elde edeceğimiz iktidar başarısının kahramanları, biz kadınlar olacağız.

    Cesaret biziz. Azim biziz. Emek biziz. Mücadele biziz.Biz kadınlarız. Biz her iki kişiden biriyiz.

    Yolumuz açık olsun! Yolumuz, aydınlık ve eşit yarınların habercisi olsun!

    Dostluk ve dayanışma duygularımla,

    Aylin Nazlıaka

   CHP Parti Meclisi Üyesi

   CHP Kadın Kolları Genel Başkanı

 Sayın CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’nın da vurguladığı gibi illerimizde eksik olan kadın örgütlerimizi bir bir kuruyoruz.

     14 İlçesi olan Eskişehir’imizin 8 ilçesinde kadın kollarımız yoktu.Kısa sürede yapmış olduğumuz çalışmalarla 7 ilçemizde kadın kollarımızın atamasını yaptık.

      Sivrihisar’da : Ebru Çobaş ve Yönetimi,

      Beylikova’da : Gülay Ersoy ve yönetimi,

      İnönü’de : Fatma Genç ve YÖNETİMİ,

      Han’da  : Hatice Genç ve Yönetimi

      Seyitgazi’de : Kezban Uzun ve Yönetimi,

      Alpu’da : Fadime Mutlu ve Yönetimi atanmıştır.

      Başkanlarımıza başarılar dileriz.

     Çalışmalarımıza destek olan, CHP Eskişehir İl Başkanımız Recep Taşel’e ve birlikte çalıştığımız CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü ve yönetimine, Beylikova İlçe Başkanı Yusuf Baykara, Sivrihisar İlçe Başkanı Ahmet Çakır, Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz, İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci, Han İlçe Başkanı Deniz Açık ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Alpu İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller’e  teşekkür ederim."

Editör: TE Bilişim