DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, DSP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Erdal Ersoy ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayları, Günyüzülüler ve Bey-Der Derneklerinde projelerini anlattı.

Günyüzülüler ve Bey-Der derneklerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşların soruları cevaplandı.

ŞEHRİN İKTİDARLARI DA BELEDİYİCİLİĞİ DSP’DEN ÖĞRENDİ

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, “Bugünkü CHP kadrolarında gördüğünüz çoğu isim DSP kadrolarından CHP’ye geçmiştir. Bugün bizleri küskünler partisi olarak adlandırmaları ironiktir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun yanı başında bulunan Genel Başkan Yardımcı Seyit Torun da DSP’den geçmiştir. bugün bu şehirde iktidar olanlar 1999 yılında belediyeciliği DSP’den öğrendiler. Onlar bizim oylarımızı bölmedi de biz mi CHP’nin oylarını bölüyoruz? Her partinin seçilme hakkı vardır. Bizlere iki kutuplu bir seçim dayatmaya çalışıyorlar. Biz buna karşıyız. DSP kurulduğu günden bugüne Ecevit’in yolundan ayrılmadan, soldaki çizgisini bozmadan bugünlere gelmiştir.  Israrla DSP diyoruz çünkü tabandaki ses değişim diyor, bu düzen böyle gitmez, yeter artık diyor. DSP her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin en güvenilir limanı olmuştur. Bugünde böyle olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

YAŞANABİLİR BİR ODUNPAZARI DSP İLE MÜMKÜN

 DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş ise DSP bu yerel seçimlerde büyük bir ivme kazandı. Yeniden DSP diyerek, hak ettiğiniz belediyecilik hizmetlerini görebileceksiniz. Bizler projelerimizle vatandaşa hak ettiği hizmeti getireceğiz.  Odunpazarı Bölgesi’nin en büyük eksiklerinden biri kapalı Pazar yerleri, öğrencilerin eğitim alabileceği yerler eksik. Bizler hazırladığımız projelerle kadınlarımızın da ev ekonomisine katkıda bulunabileceği istihdam alanları yaratacağız.  Bizler güçlü, temiz, sağlıklı, yaşanabilir bir çevre için bu görevlere talibiz” dedi.

KÖY-KENT PROJELERİ HAYAT BULACAK

 DSP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Erdal Ersoy, bulunduğumuz bölge Odunpazarı Adayımız Fatih Altaş’ın bölgesi fakat derneklerimiz de temsil edilen köyler Tepebaşı Bölgesi’ne bağlı diyerek cümlelerine başladı ve şunları kaydetti, “DSP bu ülkeyi yönetmiş bir partidir. Bu sefer DSP diyeceğiz çünkü ülkemizde yaşanan sıkıntılar hepimizin gerçeği. Bizler belediyelerden başlayarak ülke genelinde yaşanan sıkıntılara son vermek için, insanımızın insanca yaşayabilmesi için mücadele vermekteyiz.  Ecevit’in ışığında köy- kent projelerimizden yola çıkarak, ilçelerimizi ve köylerimizi yeniden canlandıracağız”

İYİ PARTİ OFİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

DSP Büyükşehir Adayı Dilara Tambova, Odunpazarı Adayı Fatih Altaş ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Erdal Ersoy mahalle ziyareti öncesi İYİ Parti Odunpazarı Adayı Salih Karabacak’ın seçim ofisine uğradı.  Seçim Ofisi’ne yapılanlardan dolayı üzüntülerini belirtip iyi dilek ve temennilerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim