Demokratik Sol Parti Eskişehir Örgütü’nün belediye başkan adaylarının tanıtımı ile düzenlediği kahvaltıda konuşan DSP Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dilara Tambova, küskün seçmen kitlesinin umudu olacaklarını söyledi.

DSP’nin çok zor ve meşakkatli yollardan geçerek bu günlere geldiğini vurgulayan Tambova, “ Kuruluşundan bu yana üç kez devleti yönetme teveccühüne mazhar olan Demokratik Sol Parti, yine milletin ve seçmen iradesinin tecellisi sonucunda uzun bir süredir de muhalefette bırakıldı. Ancak bizler, partimizin bu ülkenin ve demokrasinin sigortası olduğuna ve bir gün mutlaka DSP’ye ihtiyaç olacağına inancımız nedeniyle bu mücadeleyi inançla sürdürmeye devam ettik.

İşte o, beklenen gün bugündür. Partimiz siyasette oluşan büyük bir boşluğu dolduracak ve ittifaklar gerekçe gösterilerek, örgütlerin ve adayların yıpratıldığı bu süreçte, küskün seçmen kitlesi için de bir umut olacaktır” dedi.

Yıllardır partinin bir emekçisi olarak, bugüne kadar hep partisini daha iyi yerlere taşımak için mücadele ettiğini hatırlatan DSP Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı Dilara Tambova şunları söyledi:

“ Bugün de karşınızda DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bulunmaktayım. Öncelikle şahsım adına siz değerli basın emekçilerimize çok içten bir teşekkür borcum olduğunu düşünüyorum.

Çünkü, bizlerin yürütmüş olduğu siyasi faaliyetler, sizlerin aracılığıyla topluma yansıtılıp, sizin sayenizde anlamlı hale gelmektedir. Hep söylediğim gibi, medya toplumların aynasıdır. Basınımız güçlü ve özgür olmalı, bizler de objektif olarak, olumlu etki oluşturacak şekilde eleştirmelidir.

Bugüne kadar ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını birlikte değerlendirip, hep birlikte daha iyiye ulaşmak için neler yapabileceğimizi konuştuk. Önümüzdeki süreçte Eskişehir’imizin sorunlarını ve biz Demokratik Sol Partili adayların çözüm önerilerini ve projelerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim